Ρεβίθια με λουκάνικα Μυκόνου

Μία παραδοσιακή ρεβιθάδα με λουκάνικα.

Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο που έχουμε κόψει σε ροδέλες. Προσθέτουμε τα υλικά της συσκευασίας και ανακατεύουμε για 3 λεπτά.

Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού προσθέτουμε το συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας και καλύπτουμε με βραστό νερό. Βράζουμε για περίπου 40 λεπτά.

  • 1 συσκευασία ας μαγειρέψουμε ρεβίθια 1000 γρ.
  • 2 λουκάνικα τύπου Μυκόνου
  • 200 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 20 ml. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι και πιπέρι
Συνταγές για Όσπρια
Photogallery