Ντάκος με σάλτσα μαϊντανού

Τροποποιούμε τον παραδοσιακό ντάκο, προσθέτοντας κατίκι, αλλά και μια αρωματική σάλτσα μαϊντανού.

Ανακατεύουμε τη ντομάτα με το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λίγο ρίγανη. Σε ένα ντακάκι προσθέτουμε από επάνω τη ντομάτα. Προσθέτουμε το κατίκι και τέλος ελιές, κάπαρη, ελαιόλαδο και ρίγανη.

  • 12 μικρά ντακάκια
  • 25 γρ. κ/ψ μαϊντανός
  • 200 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 2 ντομάτες στον τρίφτη
  • 50 γρ. ελιές ροδέλα
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • 20 γρ. κάπαρη
  • Ρίγανη
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Σαλάτες
Photogallery