Αλμυρή κρουασανόπιτα με τυριά

Μία αλμυρή συνταγή με ζύμη κρουασάν και γέμιση τυριών μας σερβίρει ο σεφ.

Ανοίγουμε τη συσκευασία με τα κρουασάν, και γεμίζουμε με όλα τα υλικά που έχουμε αφού πρώτα τα ανακατέψουμε. Κλείνουμε και τυλίγουμε σαν κρουασάν. Σε ένα στρογγυλό ταψάκι τα βάζουμε δίπλα – δίπλα ακουμπώντας το κάθε ένα εσωτερικά το εξωτερικό του άλλου. Σχηματίζουμε δηλαδή ένα σαλιγκάρι. Αλείφουμε ελαφρώς με το δάχτυλό μας λίγο νερό και πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο με τις οδηγίες της συσκευασίας.

  • 1 συσκευασία κρουασάν απλό 230 γρ.
  • 150 γρ. φέτα σκληρή
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 1 πιπεριά κέρατο πράσινη πολύ μικρά κυβάκια
  • 20 γρ. σουσάμι
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Πίτες
Photogallery