Αρακάς λαδερός με φιλέτα ψαριού

Απολαύστε έναν υπέροχο λαδερό αρακά μαζί με φιλέτα ψαριού. Από τα πιο θρεπτικά και ολοκληρωμένα γεύματα.

Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το περιεχόμενο της συσκευασίας. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ και όσο νερό χρειάζεται. Αφήνουμε να βράσει για περίπου 30 λεπτά.

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα της γλώσσας από τις 2 πλευρές και τα αλευρώνουμε. Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο. Όταν είναι έτοιμα τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.

  • 1 συσκευασία αρακά λαδερό 1000 γρ.
  • 4 φιλέτα γλώσσας
  • 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 30 γρ. πελτέ
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Λαδερά
Photogallery