Χυλοπίτες ογκρατέν με μπρόκολο

Ογκρατέν με ζυμαρικά και μπρόκολο στο φούρνο μέσα σε πλούσια δόση κρέμα γάλακτος.

Προβράζουμε τις χυλοπίτες και το μπρόκολο. Σε ένα πυρέξ αφού το βουτυρώσουμε απλώνουμε τις χυλοπίτες, στρώνουμε το μπρόκολο, ρίχνουμε την πάπρικα και περιχύνουμε από επάνω την κρέμα όπου προηγουμένως έχουμε ανακατέψει με το κίτρινο τυρί.

Ρίχνουμε την παρμεζάνα από επάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να γκρατιναριστεί το φαγητό μας.

ΤΙΡ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

  • 500 γρ. χυλοπίτες
  • 250 γρ. μπρόκολο σε φουντάκια
  • 300 γρ. Adoro per pasta
  • 150 γρ. παρμεζάνα φλοίδες
  • 70 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • Πάπρικα
  • Αλάτι – πιπέρι
  • 20γρ. βούτυρο
Συνταγές για Ζυμαρικά
Photogallery