Στήθος κοτόπουλου με λαζάνι και κρέμα γάλακτος

Πρώτα βράζουμε το λαζάνι, έπειτα στο τηγάνι το στήθος κοτόπουλου σοτάρουμε και εμπλουτίζουμε με λαχανικά. Δένουμε την σάλτσα με μία ειδική για ζυμαρικά κρέμα γάλακτος και τέλος ενώνουμε όλα τα υλικά. Το αποτέλεσμα μοναδικό και η γεύση ξεχωριστή.

Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το λαζάνι για 7 λεπτά και στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το μπρόκολο. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι μαϊντανό και την κρέμα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το λαζάνι. 

  • 500 γρ. λαζάνι
  • 330 ml. κρέμα γάλακτος ειδική για ζυμαρικά
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο στήθος κομμένα σε κύβους
  • 150 γρ. καρότο κομμένο μπρινουάζ
  • 150 γρ. μπρόκολο βρασμένο
  • 100 ml. λευκό κρασί
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Κοτόπουλο
Photogallery