Φασολάκια πλατιά με γίδα κοκκινιστή

Με βάση τα πλατιά φασολάκια και ποικιλία λαχανικών, όπως ολόκληρα κρεμμύδια, καρότα και αρκετό μαϊντανό, προτείνουμε ένα κοκκινιστό φαγητό κατσαρόλας με γίδα βραστή.

Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη γίδα κομμένη σε κυβάκια. Προσθέτουμε καρότα, τη ντομάτα, τον κύβο, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και καλύπτουμε με νερό. Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για περίπου 1 ώρα. Αφού έχει μαλακώσει η γίδα προσθέτουμε τα τα κρεμμύδια, τα φασολάκια, το μαϊντανό και βράζουμε ακόμα για 20-25 λεπτά.

  • 400 γρ. γίδα χωρίς κόκκαλο
  • 100 γρ. κρεμμύδια στρογγυλά κ/ψ
  • 500 γρ. φασολάκια πλατιά κ/ψ
  • 15 γρ. μαϊντανό κ/ψ
  • 1 κύβο κότας
  • 1 καρότο σε ροδέλες
  • 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 20 γρ. πελτέ
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Λαδερά
Photogallery