Καραμανλίδικα παστουρμαδοπιτάκια

Μία εξαιρετική συνταγή από την Καππαδοκία μας δείχνει ο σεφ και μας μαθαίνει τον τρόπο να κάνουμε την πιο τέλεια παστουρμαδόπιτα.

Κόβουμε το σουτζούκι στα 4 και μετά σε μικρότερα κομμάτια, κόβουμε τον παστουρμά σε μικρότερα κομμάτια. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σουτζούκι, τον παστουρμά και την πιπεριά. Προσθέτουμε τη σάλτσα Καπαδοκίας, τη ντομάτα και περιμένουμε να τραβήξει τα υγρά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το τυρί, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. 

  • 200 γρ. Καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου 
  • 150 γρ. σουτζούκι πολίτικο
  • 150 γρ. σάλτσα Καππαδοκίας
  • 2 ντομάτες σε κύβους
  • 1/2 πράσινη πιπεριά σε κύβους
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
  • 150 γρ. τριμμένο κασέρι
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  • 1 αυγό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Συνταγές για Κόκκινο Κρέας
Photogallery